Wij repareren natuurlijk niet alleen videokasten en flipperkasten, maar ook kiddy rides enz. Hiernaast repareren wij ook al vele jaren pc systemen en bouwen deze op maat en wens.

Revisie kunt u denken aan het elektroniche gedeelte, maar ook bijvoorbeeld polyester reparatie, spuit en las werk aan een kiddy ride. 

Wij repareren bijna alle soorten pcb's van alle merken flipperkasten vanaf 1986. Oudere flipperkasten kunnen wij buiten poetsen en rubberen en wat basis werkzaamheden, u verder helaas niet mee helpen. 

Flipperkast Restauratie/Revisie 


Door vele jaren ervaring kunnen wij op bijna alle mogelijke manieren helpen met de volgende werkzaamheden die kunnen bestaan uit,.

Volledige u flipperkast strippen en vakkundig de onderdelen inspecteren op eventuele gebreken.

Herstellen van de body en kopkast, afvlakken en dan in meerdere lagen lak plaatsen ter voorbereiding van het opnieuw aanbrengen van de decals. Maar ook bijvoorbeeld een speelveld volledig laten herstellen en het aanbrengen van nieuwe onderdelen. U kunt met ons eigenlijk bijna alle kanten op en de prijs is altijd in overleg. Om uw kast zo te maken dat het helemaal na wens is.

 

Flipperkast voorzien van led compleet met afstellen voor een optimaal resultaat

Uw flipperkast voorzien van led is tegenwoordig niet meer weg te denken in deze tijd, met of zonder mod. alles is mogelijk en zal door ons tot in de puntjes worden afgesteld. Zodat u het gevoel heeft uw vertrouwde flipper opnieuw bespeeld met een nieuw aanzicht als nooit tevoren. Buiten de nieuwe speel/zicht ervaring. Bespaard u ook nog eens aardig op de stroomrekening. 


Poetsen en rubberen 

Nieuw leven in uw smerige flipperkast waar ook de rubbers alles behalve optimaal zijn. Wij strippen hem volledig en poetsen hem grondig als reiniging van van de decals en overige delen. Wij bieden u een mooie complete prijs aan,.
( afhankelijk van wat voor soort flipperkast ). 


Clearcoating
 


 

 

Gastenboek

  • 17-12-2017 - Hi Jack, just wanting to thank you again for your...  lees meer
  • 17-10-2017 - . Professionele ondersteuning . Klantvriendelijkheid

    Samen met mijn vader ben...  lees meer
  • 23-07-2017 - Hallo

    ikl heb recentelijk een zaccaria soccer kings gekocht

    Het gaat allemaal...  lees meer
Plaats een bericht
© 2013 - 2018 @t Games Arcade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel