PRIVACYBEPALING

@t Games Arcade opgericht in 1999  is  sinds 2013 een onderdeel geworden van ATDAEK SERVICES en zal uw persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor het juist verwerken van facturen en verzenden van uw bestellingen. Uw gegevens zullen niet worden verstrekt aan derden.

IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER
Tel +31-611472602 (anonieme bellers worden niet te woord gestaan) Whatsapp is mogelijk voor algemene vragen.   bereikbaar op : maandag -   zaterdag 11:00 - 21:00  

Postadres : 

@t Games Arcade / ATDAEK SERVICES
Bernadettestraat 5
4615EV  Bergen op Zoom
www.atgamesarcade.nl

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

U dient uw bestellingen op de website vooraf te betalen per bank, ideal. Artikelen die op afspraak worden opgehaald en niet speciaal voor u moeten worden besteld. Deze kunt u contant of per mobiele pin  voldoen. Wij werken enkel met Paypal voor buitenlandse klanten.


IDEAL

Als u kiest voor een betaling met IDEAL dan betaalt u bij ons geen extra kosten bovenop het totaalbedrag van uw bestelling.

Vooruitbetaling per bank

Als u kiest voor betaling per bank dient u het totaalbedrag binnen 5 werkdagen aan ons over te maken. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u van ons een e-mail met daarin onze bankgegevens en het ordernummer dat u bij de overschrijving dient te vermelden. Uw bestelling wordt pas verzonden wanneer het complete orderbedrag op onze rekening is bijgeschreven. Houdt er hierbij rekening mee dat uw overschrijving vaak één a twee werkdagen nadat het geld van uw rekening is afgeschreven pas op onze bankrekening wordt bijgeschreven.
 

Verhuurvoorwaarden van amusementen voor particuliere en bedrijven : 

- Voordat wij kunnen overgaan tot de verhuur en plaatsing,  dienen wij van u een ondertekende verhuurovereenkomst te hebben ontvangen en borgstelling.
- De speelautomaten met eventuele inhoud moeten bij het ophalen door ons, of bij terugkeer door u als huurder,. in dezelfde staat zijn als 
  meegenomen/bezorgt.
- Reparatiekosten ten gevolge van ontstane beschadigingen door de huurder van de speelautomaten,. zullen door huurder volledig worden vergoed.
- Bij vermissing of diefstal van één of meer speelautomaten en eventuele inhoud wordt de vervangingswaarde of nieuwwaarde in rekening gebracht en zal door
  u als huurder worden betaald.
- De huurder blijft ten alle tijden 100% verantwoordelijk voor de geleende speelautomaten gedurende periode dat de artikelen in zijn of haar zijn bezit zijn.
- Particulieren die een groter aantal speelautomaten willen huren, zijn zich verplicht WA te verzekeren.
- De huurder kan de verhuurder niet aansprakelijk stellen voor indirecte schade of het onvoorzien defect raken van de uitgeleende speelautomaten.
- De verhuurder zal eventuele tekortkomingen en beschadigingen van de speelautomaten als bijlage van het verhuur contract vermelden en bij zien door u als 
  huurder door middel van ondertekenen te bevestigen.
- Verborgen technische mankementen of onvoorziene mankementen vallen niet onder de kosten
   van de huurder, maar onder de garantiebepaling van de verhuurder.
- Het huurbedrag dient bij levering of afhalen contant of per mobiele pin te worden betaald, bedrijven kunnen betalen per factuur binnen 14 werkdagen *  hier 
  dient u voor te tekenen *

 

GARANTIE PRODUCTEN (NIEUW)

Bij defecten hanteren wij een garantietermijn 12 maanden. Gebruiksschade en schade door ondeugdelijk gebruik (zoals waterschade, val- en stootschade of schade door ruw of verkeerd gebruik) vallen niet onder de garantie.

GARANTIE  PRODUCTEN (GEBRUIKT)

Hiervoor hanteren wij een garantietermijn van 3  tot 6 maanden ( mits anders vermeld ). Als bij het repareren geconstateerd wordt dat het defect buiten de garantie valt of dat het defect ontstaan is door oneigenlijk gebruik, houden wij het recht om de reparatie en materiaalkosten aan u te facturen.

GARANTIE POST  ( PAKKETTEN )

@t Games Arcade.Is op geen enkele manier verantwoordelijk voor defecten die zijn ontstaan door de vervoerder of vervoersmaatschappij. Wanneer u bijvoorbeeld kiest een pakket onverzekerd te laten verzenden, is dit ten alle tijden op eigen risico. Wij versturen standaard bestellingen boven de 100,00 euro verzekerd naar u toe.

GARANTIE REPARATIE/REVISIE

@t Games Arcade geeft op alle amusement automaat en print reparaties 3 maanden garantie, op de door ons uitgevoerde reparatie of vervangende onderdelen. Revisies krijgt u van ons standaard 1 jaar garantie op de vervangen onderdelen. 

Voor overige vragen en ondersteuning bij uw aankoop/reparatie/revisie kunt u ons uiteraard altijd via de mail of telefoon tussen de aangeven tijden contacteren. Wij helpen u graag .

 

 

 

Gastenboek

  • 17-12-2017 - Hi Jack, just wanting to thank you again for your...  lees meer
  • 17-10-2017 - . Professionele ondersteuning . Klantvriendelijkheid

    Samen met mijn vader ben...  lees meer
  • 23-07-2017 - Hallo

    ikl heb recentelijk een zaccaria soccer kings gekocht

    Het gaat allemaal...  lees meer
Plaats een bericht
© 2013 - 2018 @t Games Arcade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel